Leveringstid kun 1-3 dage
14 dages returret
Fri fragt
ved køb på 500,- kr eller derover

0.00 DKK

Om Mr. Lihn

Hos Mr. Lihn
er vi specialister i sko reparation og kan hjælpe med alt inden for dette område. Derudover udfører vi alt arbejde inden for nøgleservice.

 

Webshoppen
For Mr. Lihn betyder godt kvalitet alt. Her sælges mange forskellige produkter, såsom tasker, Zippo Lightere og skoplejeprodukter – alt sammen noget Mr. Lihn er eksperter indenfor og altid er klar til at hjælpe og vejlede dig i.

På vores webside kan du se alle vores produkter og selvfølgelig bestille dem hjem. Stort set alle produkter vil efter bestilling være hos dig i løbet af 1-3 hverdage. Vi tilbyder desuden fri fragt ved køb for mere end 500 kr. og naturligvis 14 dages returret.

 

Historie
November 2015 overtog Brian Lihn yderligere 2 butikker Mr. Lihn Rødovre Centrum og Mr. Lihn Amagercentret, samt denne webshop. 

Det hele startede i 1973, da Knud Lihn købte skomagerforretningen i Rødovre Centrum. Gennem årene har denne åbning udviklet sig til en kæde, med i dag 3 forskellige afdelinger beliggende i Holte Midpunkt, Rødovre Centrum og Amagercenteret. Senest i 2010 overtog Knud Lihns søn, Brian Lihn, forretningen i Holte. Men andre ord en traditionsrig kæde med rødder i familien Lihn.

Send dine sko eller støvler ind til Mr Lihn.

 

Send dine sko eller støvler ind til Mr Lihn.

Mr. Lihn har en ny service vi er meget stolte af. Du behøver ikke længere at komme ind i butikken med dine sko for at få dem renset, du skal blot sende dem ind til os og så tager vi os af det hele. Herunder kan du læse mere om denne service. Vi glæder os til at hjælpe dig med dine sko.
 

Rensning af Sko

175.00 DKK

Få Renset dine sko hos Mr. Lihn.
Send dem blot ind til os og vi vil sende dine sko renset tilbage.
Det har aldrig været nemmere. Læs mere her.

vis
 

Rensning af ankelstøvler

195.00 DKK

Har du ankelstøvler der trænger til at blive renset men bor ikke tæt på Mr. Lihn. Send da blot dine ankelstøver ind til os og vi vil sende dem renset tilbage. Læs mere her.

vis
 

Rensning af Lange Støvler

225.00 DKK

Gode støvler tænger fra tid til anden til en god rensning, hvis du vil have det gjort professionelt så send dem da ind til Mr. Lihn. Læs mere her

vis
1

Holte Midtpunkt

Man-Fredag: 09.30-18.00
Lørdag: 09.30-15.00

Lukket på helligdage

Telefon: 45 42 55 15

3

Amagercentret

Man-Fre: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00

Butikken har søndagslukket 

I december er butikken åben alle søndage:
11.00-16.00

Lukket på helligdage

Telefon: 32 57 89 36

 

 

1

KONTOR

Email: kontor@mrlihn.dk

Hvis en henvendelse haster bedes du tage kontakt til en af butikkerne.